Zuid-Afrika

Stages in Zuid-Afrika
Zuid-Afrika biedt mogelijkheden voor business- en social work stages. Onze partnerorganisatie werkt met veel bedrijven en organisaties samen in Kaapstad.

Avontuurlijk Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is dé plek voor een unieke stage-ervaring! Aan de voet van de Tafelberg, ligt het prachtige Kaapstad. Je haalt je hart op in het bruisende stadsleven bij de honderden winkels, kraampjes en restaurants.  In het weekend bezoek je de beste surfspots of trek je de natuur in. Tijd en stress spelen geen rol in de bijzondere cultuur van de Zuid Afrikanen. Voor een ‘’braai’’ of feestje wordt altijd tijd gemaakt. Het is heerlijk om de gastvrijheid en vriendelijkheid van de bevolking mee te maken.

Met een indrukwekkende geschiedenis is Zuid Afrika een land van tegenstellingen. Het wordt gezien als een combinatie van een eerste- en derdewereldland. Doe je een sociale studie? Door de armoede en werkloosheid in verschillende regio’s is ontwikkelingshulp hard nodig. Voor een business-stage zijn in contrast vele multinationals waar je aan de slag kunt. Wonen en werken in dit land is een onvergetelijke ervaring!

Let’s go Zuid-Afrika!