Onvergetelijke Bali

Bali is één van de vele eilanden waar Indonesië uit bestaat. Op dit eiland zijn veel dingen te beleven: van het beklimmen van een vulkaan, het snorkelen in de oceaan tot het relaxen op een van de uitgestrekte stranden, Bali heeft het allemaal. Maak naast de schitterende natuur ook kennis met de lokale bevolking en de rustgevende sfeer. Je wordt gastvrij ontvangen!

Bali wordt vaak getypeerd als een tropisch paradijselijk vakantieoord, maar wat mensen niet weten is dat een groot deel van de Balinese bevolking in armoede leeft. Ze kunnen niet voorzien in basisbehoeften als onderdak, voeding en onderwijs. De overheid doet zijn best om scholing toegankelijk te maken voor alle kinderen, maar de kwaliteit ervan is over het algemeen beneden peil. Vaak geven leraren op verschillende scholen les, is er nauwelijks studiemateriaal aanwezig en komen de regeringsgelden niet op de juiste plek terecht.

Wil je na een lange stagedag tot rust komen? Doe mee aan een van de vele yogalessen of leer een typische Balinese dans. De combinatie van cultuur, natuur en stage in dit land is een ervaring om nooit te vergeten.