Hoe werkt het?

Zo werkt het!

Wil jij in het buitenland stage lopen? Go Stage helpt je graag met het vinden van een geschikt bedrijf. Lees de onderstaande stappen en ontvang een matchvoorstel na je aanmelding. Ga jij de uitdaging aan met Go Stage?

Stap
1

Stuur ons je Engelse CV, jouw wensen voor je stage en de eisen vanuit je opleiding naar ons e-mailadres info@gostage.nl. Wij nemen direct persoonlijk contact met jou op om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Stap
2

Aan de hand van bovenstaande informatie matchen wij je aan een geschikt bedrijf in het buitenland. Vervolgens krijg je een stagevoorstel van ons. Bij akkoord gaan we over op een stagecontract en betaal je de bemiddelingskosten. Niet eerder!

Stap
3

Je stageplek is geregeld, nu begint de voorpret! Echter, moet er nog veel worden geregeld. Wil je ook je accommodatie, vliegticket of visum via ons regelen? Wij adviseren je graag. Ga naar het kostenoverzicht en kies een pakket dat bij jou past.

Stap
4

Ongeveer twee maanden voor vertrek kun je bij ons een voorbereidingsdag volgen. Dit doe je samen met alle andere stagiaires die vertrekken in de periode februari of september. Deze voorbereidingsdag is onderdeel van onze begeleiding.

Stap
5

Je stageavontuur in het buitenland begint! Ben je klaar voor deze life changing ervaring? Have fun, enjoy en learn! De wereld ligt aan je voeten met Go Stage.