Hoe werkt het?

Zo werkt het!

Wil jij in het buitenland stage lopen? Go Stage helpt je graag met het vinden van een geschikt bedrijf. Lees de onderstaande stappen en ontvang een matchvoorstel na je aanmelding. Ga jij de uitdaging aan met Go Stage?

Stap
1

Als eerst willen wij graag jouw ingevulde aanmeldingsformulier en Engelse CV ontvangen. Aan de hand daarvan gaan wij kijken naar jouw wensen voor je stage en eisen vanuit je opleiding. Je kunt het aanmeldingsformulier en je CV sturen naar info@gopure.nl.

Stap
2

Aan de hand van bovenstaande informatie matchen wij je aan een geschikt bedrijf in het buitenland. Vervolgens krijg je een stagevoorstel van ons. Bij akkoord gaan we over op een stagecontract en betaal je de bemiddelingskosten. In eerste instantie voldoe je een aanbetaling van 200 euro. Het resterende bedrag voldoe je uiterlijk acht weken voor de start van je stage.

Stap
3

Je stageplek is geregeld, nu begint de voorpret! Echter, moet
er nog veel worden geregeld. Naast jouw Engelse CV en het aanmeldingsformulier hebben wij de volgende documenten nog nodig:

  • Twee referentieformulieren
  • VOG aanvraagformulier
  • Personal health check formulier
  • Kopie paspoort
  • Vliegtickets
  • Kopie reisverzekering

Deze formulieren ontvang je van onze medewerkster. Deze aanvraagformulieren mogen later ingestuurd worden dan je Engelse CV en je aanmeldingsformulier.

Stap
4

Ongeveer twee tot drie maanden voor vertrek kun je bij ons een voorbereidingsdag volgen. Dit doe je samen met alle andere stagiaires die vertrekken in de periode februari of september. Deze voorbereidingsdag is onderdeel van onze begeleiding.

 

Stap
5

Ben je klaar voor deze life changing ervaring? Have fun, enjoy en learn! De wereld ligt aan je voeten met Go Stage.